Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Joe Biden újabb bakija, saját alelnökét Donald Trump alelnökének hívta

Joe Biden egyre mélyebbre süllyeszti saját magát az amerikai elnökválasztásokon, miközben Donald Trumpnak még igazán reagálni sem kell erre.

...svg content...Fotó: EPA/JIM LO SCALZO
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Joe Biden ismét óriási bakit követett el, ezúttal a NATO-csúcson. Milliók figyelhették a beszédét, és miután egy ideje súlyos kritikákat kap a nyilvános vitáján nyújtott teljesítménye miatt, és egyre többen szólítják fel a távozásra, képes volt Putyinnak hívni az ukrán elnököt, Zelenszkijt.

Rendkívül kínos pillanatok voltak ezek, amik megint rámutattak arra, hogy valami nincs rendben Bidennel, hiába tagadják. Többek között azt is tagadják, hogy Parkinson-kórral kezelnék, miközben jól látható módon nincs a helyzet magaslatán. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Sorra pártolnak el mellőle az emberek, teljesen érthető módon, miközben azt állítja, le fogja győzni Trumpot. Erre lassan minimális esélye sincs, és nem kizárt, hogy mégis visszalép, mert bárki másnak több sansza lenne a választásokon, mint neki, különösen azok után, hogy feltűnően félrebeszél.

Nem a fentebb említett baki volt az egyetlen a beszéde ideje alatt, miután képes volt Trump alelnökének nevezni Kamala Harrist, aki történetesen a saját alelnöke. Ez megint csak újabb és újabb kérdéseket vet fel a szellemi képességeit illetően, messze nincs a helyzet magaslatán.

Ezzel nem ért el mást, minthogy újra róla beszéljenek, arról, hogy mennyire alkalmatlan az USA vezetésére, ami óriási feladat. Ezzel az egész országot bajba sodorhatja, függetlenül attól, hogy van mögötte egy stáb, akik mindenben segítik, és nem egyedül hozza a döntéseket.