Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,34 Ft
Euró
394,40 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
60,060 $

Copa América: kiment verekedni a szurkolókkal a lelátóra Szoboszlai csapattársa (videó)

Szoboszlai csapattársa, Darwin Nunez nem volt a helyzet magaslatán, amikor úgy döntött, kimegy verekedni a nézőkkel a lelátóra a Copa América elődöntőjén.

...svg content...Fotó: EPA/BRIAN WESTERHOLT
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Darwin Nunez, az uruguayi támadó jövője nem ismert Liverpoolban, lehetséges, hogy távozás előtt áll. Nagy reményekkel csatlakozott az angolokhoz 2022-ben, de az eddig lejátszott 65 meccsén csak 20 gólig jutott, ami igen kevés.

Legutóbb a Copa América elődöntőjében láthattuk, amit végül elbuktak, annak ellenére, hogy sokáig emberelőnyben játszhattak Kolumbia ellen. Végül a kolumbiai csapat jutott be a döntőbe, ahol Lionel Messiék ellen fognak játszani, és egyik félre sem vár egy könnyed finálé, ebben biztosak lehetünk. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Ahogyan abban is, hogy Darwin Nunez büntetésre számíthat, amiért kiment verekedni a kolumbiai nézőkkel. A felvételeken egyértelműen látszik, hogy teljesen elborult a támadó, és semmivel nem foglalkozott, csak a dühe vitte előre, amiért rendesen megütheti a bokáját, hosszabb eltiltást is kaphat.

A történethez az is hozzátartozik, hogy állítólag részeg szurkolók inzultálták a csatár családját, aki ezt nem tűrte, és más játékosokkal közösen felmentek a lelátóra, hogy lerendezzék a dolgot.

Végig fokozott volt a hangulat, a két szurkolótábor nem egymás kedvencei, és amikor valakinek a családjáról van szó, részben értető a düh, ugyanakkor az erőszak semmire nem megoldás. A háttérben már zajlik a vizsgálat, a felvételek alapján könnyen megállapítható az érintettek személyazonossága.