Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

2025-ig kieshetett a Real Madrid sztárvédője

David Alaba, a Real Madrid védője súlyos sérülésből lábadozik, visszatérése pedig hosszabb időt vehet igénybe, mint eredetileg gondolták.

...svg content...Fotó: Fermin Lopez, a Barcelona (j) és David Alaba, a Real Madrid játékosa a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban, a La Ligában játszott Barcelona - Real Madrid mérkőzésen Barcelonában 2023. október 28-án. MTI/EPA/EFE/Siu Wu
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A 31 éves osztrák játékos 2023 decemberében szenvedett keresztszalag-szakadást a bal térdében. Azóta folyamatos rehabilitációs munkát végez, amit az Európa-bajnokság alatt sem hagyott abba, ahol az osztrák válogatott segédedzőjeként tevékenykedett.

Az osztrák sajtóban felröppentek olyan hírek, melyek szerint Alaba felépülése akár 2025-ig is elhúzódhat. A „Heute” című lap beszámolója alapján a játékost nehézségekkel küzdve látták lépcsőzni, míg a „Die Presse” azt írta, hogy 2025 lehet a legvalószínűbb visszatérési dátum. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Maga Alaba óvatosan nyilatkozott a témában: „Nem helyezek nyomást magamra, és nem tűzök ki konkrét dátumot,” – mondta az Európa-bajnokság alatt Németországban tartózkodó osztrák válogatott táborában.

A Real Madrid közlése szerint Alaba rehabilitációja a tervek szerint halad, azt azonban hangsúlyozták, hogy a védő sérülése összetettebb, mint Courtois és Militao hasonló problémái, ezért a felépülés is hosszabb időt vesz igénybe.

A kezelés során Alaba rendszeresen látogatja Christian Fink doktort, azt az osztrák sebészt, aki Innsbruckban megoperálta. Az ellenőrzéseket mindig a Real Madrid jóváhagyásával végzik, biztosítva a folyamatos kommunikációt a klub és az orvosi stáb között.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.