Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,068 $

Nagy súllyal a hátán plankelt Rogán-Gaál Cecília (videó)

Rogán-Gaál Cecília a barátnőjével közösen ment el edzésre, és mint azt látni fogjátok, komolyan vették a dolgot.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rogán-Gaál Cecília abszolúte komolyan veszi az edzéseket, és minden követ megmozgat annak érdekében, hogy sportos maradjon. Mindezt háromgyermekes édesanyaként teszi, és még mindig nem telt el túl sok idő a legutóbbi gyermeke születése óta.

Ennek ellenére kitartó maradt, és most még inkább élvezheti a sport jótékony hatását, mert azok, akik soha nem sportoltak, anyaként nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg és mentálisan is nehezebb viselhetik az anyaságot. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Ezek puszta tények, nem kell hozzá semmilyen doktori cím, emiatt is fontos a rendszeres sport. Rendkívül sok mindent könnyíthet meg, de az emberek mindig találnak kifogásokat arra vonatkozólag, miért hízzanak el, és így tovább.

Cecília nem lépett erre az útra, inkább azon dolgozik, hogy még többet és többet hozzon ki magából. Mindez működik, abszolúte formában van, és láthattuk, hogy a Balaton Soundon is milyen csinosan jelent meg. Most épp plankelés közben készült róla videó, hátán egy nagyobb súllyal, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.