Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,068 $

Gáspár Evelin maga a stílus

Gáspár Evelin csúcsra járatja a divatot, és bárhol is járjon, annak megadja a módját, ezúttal is látványos megjelenést választott.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin új szintekre emelte a formáját, ami láttán sok dicséretet kap, és sorra jelennek meg róla a különleges fotók. Láthattuk, hogy bikiniben is mennyire csinos, legutóbb például a Lupán pihent a barátnőivel közösen.

Nagyszerű vonalakat hozott össze, amire méltán lehet büszke, mert rengeteg energiája van benne. Egy ideje természetessé vált számára ez a sportosabb életmód, és mindig képes valami újat mutatni, akárhol is járjon, egyszerűen szereti az életét, az életét, és amikor csak teheti, programokra jár. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Most, hogy betöltötte az első életévét a kiskutyájuk, megünnepelték a nagy napot. Gáspár Bea tartott a lányával, hogy közös programon vegyenek részt, és közben finom ételeket, italokat fogyasszanak a nagy nyári melegben.

Nincs is ilyenkor jobb egy kis hűsítő italnál, majd irány a strand, főleg ezekben a napokban, amikor ilyen magas a hőmérséklet. Evelin és Bea is csinosan öltöztek fel, de ez a megszokott tőlük, odafigyelnek a kiegészítőkre is.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.