Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Így bulizott Gelencsér Timi a Balaton Soundon (videó)

Gelencsér Timi már nagyon várta, hogy visszatérhessen a Balaton Soundra, ami a hírek szerint utoljára látta vendégül a bulizni vágyókat.

...svg content...Fotó: Instagram/Tímea Gelencsér
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Pumped Gabo szomorúan, sírva beszélt arról, hogy tudomása szerint a Balaton Sound idén örökre elköszönt, nem lesz többé, így azok, akik kihagyták a nagy bulit, joggal sajnálhatják, akárcsak az elmúlt években. Idén is sokan voltak kíváncsiak a fesztiválra, és rengeteg boldog embert láthattunk.

Természetesen a sztárok sem maradtak távol a fesztiváltól, sok ismert ember tette tiszteletét a Balatonnál. Rogán-Gaál Cecília a barátnőivel közösen bulizott, és mint azt láthattuk, megadták a módját, rendkívül csinosan, szexik voltak, akárcsak Gelencsér Timi, az egykori szépségkirálynő, modell és műsorvezető. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Timi már az RTL egyik új arca, ami nem okozhat meglepetést, mert már bőven a bejelentést előtt tudni lehetett, távozik a TV2-től. Ezzel egy korszak lezárult számára, de valószínűleg így is nagyon foglalkoztatott marad, és azon sem lepődnénk meg, ha később műsorvezető lenne a Reggeliben, amivel egy nagy álma valósulhatna meg.

Gelencsér Timi egy tökéletes formában lévő fiatal sztár, aki szintén jól érezte magát a Balaton Soundon. Ha valóban ez volt az utolsó Sound, Timi örökre emlékezni fog a 2024-ese eseményre a sok bulival, hamarosan pedig jön a Sziget.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.