Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,357 $

Kínos kiesés a Copa Américán, Brazília máris távozott a tornáról

A brazil válogatott egy nagyon gyenge Copa Américát tudhat maga mögött, aminek meglett az ára, és lehetséges, edzőcserére lesz szükség.

...svg content...Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az első pillanattól kezdve sejteni lehetett, hogy a brazil válogatott nem lesz ott a Copa América döntőjében. Hiába a nagy nevek, a csapategység, a játék, és gyakorlatilag semmi más sem akart működni a pályán, noha nagyon fogadkoztak.

Neymar is csak fogta a fejét a lelátón, aki a súlyos sérülése miatt nem lehetett kerettag. A torna mindig jó erőfelmérő a soron következő világbajnokság előtt, de most még a vártnál is nagyobb csalódást okozott Brazília, ami a szövetségi kapitánynak igen sokba kerülhet. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Két negyeddöntőt rendeztek legutóbb, köztük a Kolumbia-Panama mérkőzéssel, ami a kolumbiai csapat továbbjutását hozta. 5-0-ra verték Panamát, addig Brazília még csak gólt sem rúgott Uruguaynak. Igaz, Uruguay sem talált be, így büntetőpárbajra került sor, amit a brazilok drámai körülmények között buktak el. Mindezt úgy, hogy a 74. perctől Nández kiállítása miatt emberelőnyben játszhattak, de hiába.

Miliato rögtön hibázott a büntetőrúgásoknál, majd Luiz is, míg az ellenfélnél csak Giménez hagyta ki a büntetőt, így 4-2-vel ment tovább Uruguay, addig Brazília számára nem maradt más, mint a felkészülés a világbajnokságra, ahol a kudarc miatt még nagyobb nyomás alatt fognak játszani.

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.

Az ATV kiáll Szöllősi Györgyi mellett Magyar Péter odaszólása után

A televíziós társaság szerint egyetlen politikusnak sem dolga egy magánvállalatnál dolgozó újságíró magánéletével foglalkozni, pláne hergelni a személye ellen.