Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,374 $

Halálos lövöldözés tört ki az USA-ban, négyen meghaltak

Újabb halálos lövöldözés tört ki az Egyesült Államokban, melynek következtében négyen életüket vesztették.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezúttal Kentucky államban történt egy több halálos áldozatot követelt lövöldözés, melynek ideje alatt legkevesebb négy ember meghalt. Hárman pedig megsérültek a szombat hajnali incidensben, aminek helyszíne egy lakónegyed volt. Később maga a támadó is életét vesztette, már nem vonható felelősségre a tettéért.

Egy családi házhoz riasztották a rendőröket, ahol súlyos helyzet állt elő. Négy embernek már csak a halálát tudták megállapítani, míg hárman ugyan életben voltak, különböző sérüléseket szenvedtek. Soron kívül Történelmi rekord: 110 tonnára emelte Magyarország aranytartalékát az MNB

A támadó addigra már elmenekült, autóba ült, és azzal igyekezett minél messzebbre kerülni. Végül sikerült a nyomára akadni, amikor egy rendőrségi üldözés végén árokba csapódott. A lövöldözőt lőtt sebesülésekkel találták meg, amit valószínűleg ő maga okozott. Ugyan kórházba szállították, a súlyos sérülései miatt meghalt.

Az erőszakos incidens három sebesültjét súlyos állapotban ápolják a közeli, már Ohio államhoz tartozó Cincinnati klinikáján. Az áldozatok és a támadó személyazonosságát, valamint a bűncselekmény részleteit a hatóságok egyelőre nem közölték Kentucky államban.

Liner/MTI