Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tucker Carlson: aki szembe száll Orbán Viktor elképzeléseivel, az a gonosznak segít

Az újságíró biztos benne, a magyar kormányfő az egyetlen vezető Európában, aki megpróbálja megakadályozni Ukrajna teljes elpusztítását.

...svg content...Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Külföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

„Miért Orbán az egyetlen vezető Európában, aki megpróbálja megakadályozni Ukrajna teljes elpusztítását? Aki ezzel szemben áll, az a gonosznak segít” – fogalmazott Tucker Carlson amerikai politikai újságíró az X közösségi oldalon közzétett posztjában, amit az Index szúrt ki. De Carlson a bejegyzéséhez megosztotta Orbán Viktor miniszterelnök pénteki rádióinterjúját is.

Abban a kormányfő arról beszélt, hogy a békéért lépéseket kell tenni, és hogy „az EU soros elnökeként Magyarországnak nincsen arra mandátuma, hogy az Európai Unió nevében tárgyaljon, eszébe se jut”. Az amerikai újságíró egyébként tavaly nyáron Magyarországra látogatott, és akkor interjút is készített a magyar miniszterelnökkel. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

A beszélgetésben főleg az orosz–ukrán háborúról volt szó, aminek Orbán Viktor szerint abban a pillanatban vége lenne, ha Donald Trump lenne az Egyesült Államok elnöke. Mindemellett az újságíró arra készül, hogy megszólaltatja Volodomir Zelenszkij ukrán elnököt is, bár korábban azt állította, hogy hiába kért interjút az ukrán elnöktől, nem kapott választ.

Míg év elején Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készített interjút, hogy megmutassa, a nyugati média félrevezeti a közönséget, és célja ennek elfojtása. „A médiájuk korrupt. Hazudnak az olvasóiknak és nézőiknek, és ezt többnyire mulasztással teszik” – fogalmazott akkor, hozzátéve: „nem azért vagyunk itt, mert szeretjük Vlagyimir Putyint”, hanem „mert szeretjük az Egyesült Államokat, és azt akarjuk, hogy virágzó és szabad maradjon”.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.