Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,367 $

Szoboszlainál is többet fizethet a Liverpool a Newcastle tehetségéért

A Liverpool ismét kísérletet tesz Anthony Gordon, a Newcastle United szélsőjének megszerzésére, miután az első ajánlatukat elutasították.

...svg content...Fotó: EPA/MOHAMMED BADRA
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az erről szóló híreket Pete O’Rourke, a Football Insider vezető tudósítója osztotta meg a lap legutóbbi Inside Track podcastjében. O’Rourke szerint a Liverpool Gordon megszerzésére tett első kísérlete sikertelen volt, ugyanis a Newcastle szerette volna Jarell Quansah-t is bevonni az üzletbe, amely ötletet a Liverpool rögtön elutasította.

Most úgy tűnik, hogy a tárgyalások középpontjában egy tisztán pénzalapú megállapodás állhat, a Newcastle United azonban nem hajlandó olcsón megválni tehetséges játékosától. A Football Insider információi szerint az észak-angliai klub 75-80 millió font körüli összeget szeretne kapni, amely a különböző bónuszokkal akár 100 millió fontra is emelkedhet. Soron kívül Az árvíz miatt megindult fák veszélyesek, lezárták a Duna-part egy szakaszát Budapestnél

Mindez jelentős nyereséget jelentene a Newcastle-nek, hiszen Gordont mindössze 45 millió fontért szerezték meg az Evertontól 2023 januárjában.

Érdekes módon Gordon neve már korábban is felmerült, mint potenciális eladási lehetőség, amikor a klub a pénzügyi fair play szabályoknak való megfelelés miatt fontolgatta egyes játékosai értékesítését. Eddie Howe vezetőedző és a klub vezetősége azonban ragaszkodott a fiatal tehetség megtartásához, így a klubmál maradhatott.

Amennyiben a Liverpool megadja a Newcastle által kért 75-80 millió fontot, az azt is jelentené, hogy fölé mennének annak az összegnek, amit egy évvel ezelőtt Szoboszlai Dominikért fizettek. Akkor a merseyside-i csapat 70 millió eurót fizetett az RB Leipzignek, ami mai árfolyamon számítva 59 millió fontnak felel meg.

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.