Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,045 $

Tóth Gabi új bajuszos videója nagyot megy

Tóth Gabi nem akar foglalkozni az őt támadó emberekkel, önmagát adja, és látható módon jól érzi magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nem egy felismerésen ment keresztül, miután elvált Krausz Gábortól, aki kapcsán hangsúlyozta, akkor is elvált volna tőle, ha nem lép be az életébe Papp Máté Bence. Gabi és Máté kapcsolata tökéletes, együtt lélegeznek, az értékrendjük is ugyanaz, szóval gyakorlatilag minden passzol.

Gabi közben folyamatosan aktív a közösségi médiában, aktívabb, mint korábban, és más tartalmakat oszt meg. Nem mellesleg szép csendben olyan formába hozta magát, hogy az csak dicséretet érdemel, amivel motiválhatja a követőit. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Nagyon is jól érzi magát a bőrében, mindez már kijárt számára, mert az elmúlt évei nem úgy alakultak, mint azt szerette volna. Ő is örökre tervezett a férjével, viszont ilyen az élet, tanulni kell belőle, és adott esetben továbblépni.

Gabi mindkettőt megtette, most pedig egy nagyon humoros videóval rukkolt elő, ami valószínűleg ezúttal is el fogja nyerni a követők tetszését. Az énekesnő imádja a humort, és amikor csak teheti, nevet, hiszen az élet erről is szól.

Az USA és Izrael még mindig egyeztet Irán megtámadásáról

Továbbra sem állapodott meg egymással az USA és Izrael Irán megtámadásáról, aminek kapcsán Joe Biden amerikai elnök is megszólalt.

Videón a Debrecen drámai veresége a Puskás Akadémia ellen

Még csak szerencséje sincs a Debrecennek, akik ha így folytatják tovább, a kiesés ellen kell küzdeniük, ami messze nem szerepelhetett a terveik között.