Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,045 $

Szijjártó Péter már előre várja a támadásokat

A magyar külügyminiszter tudja jól, mi a brüsszeli séma, így már előre várja a támadásokat a kormánya kapcsán.

...svg content...Fotó: Facebook/Szijjártó Péter
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor nemrég még Ukrajnában járt, ahol személyesen beszélgetett az ukrán miniszterelnökkel. A háború sújtotta Kijev volt a célállomás, de Zelenszkij továbbra sem nyitott arra, hogy tűzszünetet kössön, mert szerinte azt Oroszország más célokra használná fel a fronton a háborúban.

A magyar miniszterelnök nem sokkal később már Moszkvában vendégeskedett, ahol Putyinnal egyeztetett. Igyekezte megtudni az orosz elnök jelenlegi álláspontját a tűzszünet kérdésében, immáron az EU soros elnökeként. A helyzet nagyon súlyos, és a legkisebb mértékben sem látni a fényt az alagút végén, ami aggaszt. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Szijjártó Péter közben a külügyminiszterek tanácsülésére utazott, ami a Türk Államok Szervezetének azerbajdzsáni csúcstalálkozójának égisze alatt került szervezésre. A Keleti és a Nyugat együttműködésén igyekeznek javítani, amire szintén nagy szükség lenne, gazdasági szinten is.

„A külügyminiszterek tanácsülésével kezdődik a Türk Államok Szervezetének azerbajdzsáni csúcstalálkozója. Újabb fontos lépés a blokkosodás elkerülésére és a tiszteletteljes kelet-nyugati együttműködés helyreállítása érdekében.” – írta a legújabb posztjában Szijjártó Péter a Facebook oldalán.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szijjártó már előre várja, kik azok, akik megint megkérdőjelezik a magyar kormányt, amit az elmúlt időszakban többen is megtettek. „Vajon hány európai külügyminiszter-kollégám kapja meg Brüsszelből mára házi feladatként, hogy elmondja/leírja: mi itt nem az Európai Uniót képviseljük?!” – tette fel a költői kérdést a magyar külügyminiszter.

Az USA és Izrael még mindig egyeztet Irán megtámadásáról

Továbbra sem állapodott meg egymással az USA és Izrael Irán megtámadásáról, aminek kapcsán Joe Biden amerikai elnök is megszólalt.

Újabb Hamasz-vezetőt iktatott ki Izrael

Az izraeli csapasában a Hamasz-vezető családja is életét vesztette, amit a szervezet erősített meg a robbanás után.

Megszólalt Dzsudzsák edzője a DVSC újabb veresége után

Máté Csaba csapata sorozatban harmadik vereségét szenvedte el, így az irányítása alatt sem javult a helyzet a Debrecennél.