Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,096 $

Váratlan időpontban tart Kormányinfót a kormány

Gulyás Gergely miniszter fog válaszolni a sajtó munkatársainak kérdéseire, ezúttal egy nem túl szokványos időpontban.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. június 13-án. MTI/Soós Lajos
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök jelenleg Moszkvában tartózkodik, Vlagyimir Putyinnal egyeztet bizonyos kérdésekben. A fő téma a háború, ami már hosszú ideje tart, és lassan csak Magyarország marad, aki mindkét féllel kapcsolatban áll.

A NATO főtitkára egyértelművé tette, a magyar miniszterelnök Magyarország vezetőjeként van az orosz fővárosban, és nem a katonai védelmi szövetség képviseletében. Mint arról a VG is ír, ezzel egy időben a kormány megerősítette, július 8-án, hétfőn, 9 óra 30 perctől Kormányinfót tartanak Gulyás Gergely és Vitályos Eszter vezetésével. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Minden bizonnyal szóba kerül Orbán Viktor kijevi és orosz útja, ahogyan a sok kritikát kapott magyar reptér, illetve a magas üzemanyagárak, amik láttán a kormány határozott felszólítást küldött az érintett feleknek. Ennek kapcsán a miniszterelnök is mondott pár szót, jelezvén, ha nem változik a helyzet, lépni fognak.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

A Real Madrid sztárja hónapokra dőlt ki, de Vinicius Junior is megsérült

Egyelőre ez nem a Real Madrid szezonja, legutóbb az egyik legfontosabb játékosuk is súlyos sérülést szenvedett, de V. Junior sem lesz bevethető.