Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,096 $

Megszületett az ítélet Bellingham ügyében az Európa-bajnokságon

Nem tudta elkerülni a büntetést a Real Madrid sztárja az Európa-bajnokságon egy furcsa jelent végén.

...svg content...Fotó: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Várható volt, hogy Bellingham nem ússza meg ezt az egészet egy dorgálással. Végül azonban az az ítélet született, hogy játszhat Svájc ellen a negyeddöntőben, viszont a 21 éves játékosnak 30 ezer eurót kell fizetnie. Egy évre függesztették fel az eltiltását, tehát, ha a következő 12 hónapon belül hibázik, automatikusan érvénybe lép az eltiltása.

A BBC Sport azt írja, Bellingham még a szlovák kispad felé tett egy olyan mozdulatot, ami sok volt az UEFA-nak, és vizsgálatot indítottak. Ennek kapcsán a brit azt mondta, ez csak egy belső vicc volt, amit csak néhány közeli barátja ért, akik kint voltak a meccsen. Hozzátette, mindez nem Szlovákia ellen szólt, amit az UEFA nemigazán tudott figyelembe venni . Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Ugyanakkor nem tiltották el, csak pénzbüntetéssel sújtották. Cristiano Ronaldo is hasonlóra készülhet, nála bujtatott reklám miatt indíthatnak vizsgálatot, ám az ő esetében sem túl valószínű az eltiltás.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

A Real Madrid sztárja hónapokra dőlt ki, de Vinicius Junior is megsérült

Egyelőre ez nem a Real Madrid szezonja, legutóbb az egyik legfontosabb játékosuk is súlyos sérülést szenvedett, de V. Junior sem lesz bevethető.