Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,220 $

Toni Kroos reagált a spanyol beszólásra: „Nem ez lesz az utolsó meccsem”

A német válogatott sztárja egészen a döntőig vezetné csapatát.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Európa-bajnokság negyeddöntőjében a házigazda Németország és Spanyolország mérkőzik meg egymással, ami sokak szerint előrehozott döntőnek is tekinthető. A mérkőzés különösen fontos lesz a német válogatott középpályása, Toni Kroos számára, aki vélhetően utolsó nagy tornáján vesz részt, ám a 34 éves játékos reméli, hogy hazai pályán, Európa-bajnoki címmel koronázhatja meg pályafutását.

Joselu, a spanyol válogatott csatára és Kroos korábbi csapattársa azonban már ezen a mérkőzésen visszavonultatná a játékost, ugyanis nyilatkozatában elmondta, hogy „Ez lesz Kroos pályafutásának utolsó meccse”, utalva ezzel egy általa jósolt spanyol győzelemre. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Kroos azonban gyorsan válaszolt az odaszúrásra, és jelezte, személy szerint neki más tervei vannak erre az Eb-re. „Nem számítok arra, hogy ez lesz az utolsó mérkőzésem” – mondta a német középpályás. „A célunk az, hogy megnyerjük a tornát. Én biztosan mindent megteszek azért, hogy a végéig ott legyek., ez egy extra motiváció számomra”, mondta.

Spanyolország és Németország két szünnap után pénteken 18 órakor csap össze az Európa-bajnokság negyeddöntőjében.

Igencsak korosodik a NASA egyik szondája, kényszerű lépést kellett megtenniük emiatt

Akár a 2030-as évekig is tovább működhet a Voyager-2 szonda, ennek azonban az ára is megvan: egyre több tudományos műszerét kell leállítani.