Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,48 Ft
Euró
394,66 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
56,274 $

Hivatalos bejelentést tett az MLSZ Marco Rossi jövőjéről

A sok pletyka után az MLSZ bejelentést tett Marco Rossi magyar szövetségi kapitány jövőjéről, aki a válogatott élén marad.

...svg content...Fotó: Marco Rossi szövetségi kapitány a németországi labdarúgó Európa-bajnokságról kiesett magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján Weiler-Simmerbergben 2024. június 27-én. A magyar csapat elõzõ nap nem jutott tovább, mivel a csoportkör végén a harmadikok tabelláján a nyolcaddöntõrõl éppen lemaradó ötödik helyen zárt. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt napokban sokan aggódtak amiatt, hogy Marco Rossi lemondhat az Európa-bajnokságot követően, miközben úgy fogalmazott, egy pillanatát sem élvezte a tornának, ami drámai módon ért véget a magyar válogatott számára.

Gyorsan eseményt szerveztek annak érdekében, hogy Rossi a válogatott élén maradjon, de erre már nincs szükség, mert az MLSZ bejelentette, hogy a magyar állampolgársággal is rendelkező szakember marad a helyén. Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor gyorsan tisztázta a helyzetet, és egyértelművé tette a dolgokat. Soron kívül Börtönben marad az óbudai alpolgármester

„A magyar válogatott előtt álló következő feladat a Nemzetek Ligája idén őszi küzdelmeinek, majd pedig a vb-selejtező sorozat sikeres megvívása, melyeket az MLSZ és az elnökség maximális támogatása mellett Marco Rossi szövetségi kapitány irányít majd” – idézi az elnököt az MLSZ honlapja.

Rossi számára továbbra is nagyon fontos a magyar válogatott, tiszteletben tartja a szerződését, de természetesen csalódott az Európa-bajnokság miatt. Ugyanakkor hangsúlyozta, semmi drámai nem történt, és nem is volt kétséges, hogy folytatják a munkát, ahogyan eddig is tették, támogatván egymást.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Németországban megtörtént az Eb lezárása, amelyre a továbbjutásról való lecsúszás miatt érzett csalódottságunk ugyan rányomta a bélyegét, de semmi drámai nem történt és nem is volt kétséges, hogy a munkát folytatjuk! Számtalan nagyszerű eredményben volt részünk együtt, így nem is kérdés, hogy újabbak elérése a célunk – ahogy a szlogenünk is mondja: csak együtt.”

Egymás megműtésére is képesek a hangyák, antibiotikummal gyógyítanak

Persze nem úgy kell elképzelni, mint az embereknél, viszont egyetlen másik fajnál sem találkoztak még hasonlóval.

Egy eltűnt 16 éves lányt keresnek, életjele sem ad magáról

Eltűnése óta életjelet sem ad magáról az a 16 éves lány, akinek július 6-án veszett nyoma 12 óra körül Dióskálról. Ismeretlen helyre távozott, és jelenleg nem tudni, hol van, mit csinál, kik veszik körbe.