Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,97 Ft
Euró
394,37 Ft
Font
466,98 Ft
Bitcoin
56,076 $

Copa América: óriás gólt lőtt Brazília, Vinícius Júnior megint forrt a dühtől (videó)

Vinícius Júnior csapkodta a földet, nem akarta elhinni, hogy nem adták meg neki a büntető Kolumbia ellen.

...svg content...Fotó: EPA/JOHN G. MABANGLO
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, ha neccesen is, de továbbjutott Brazília a csoportjából a csoportelső Kolumbia mögött. Épp a kolumbiai csapattal játszottak legutóbb, ami ugyan csak két gólt hozott, sok minden történt a 90 perc alatt, és a hangulatra sem lehetett panasz.

Brazília óriási szabadrúgásgóllal köszönt be, ami a torna egyik legszebb találata, de még mindig vannak mérkőzések, csak a negyeddöntők következnek. Vinícius Júnior szintén pályán volt, és a tőle megszokott érzelmi kitörésekkel reagált az eseményekre, miközben az egyik jelenetnél csapkodta a földet, annyira ideges volt. Soron kívül Börtönben marad az óbudai alpolgármester

Szerinte teljesen egyértelmű volt, hogy buktatták a 16-oson belül, végül azonban a játékvezető másképpen ítélt. A Liverpool kapusának, Alissonnak is volt egy hajmeresztő mozdulata, amiből majdnem gólt szerzett Kolumbia, akkor ő sem volt a helyzet magaslatán, de legalább javította a hibáját.

Sőt, Kolumbia még a vezetést is megszerette, és úgy tűnt, szó sincs lesről, amikor betaláltak. Akárcsak a büntető esetében, itt is másképpen ítélt a játékvezető, elvették Kolumbia nagyszerű találatát. A meccs legnagyobb ziccere is a kolumbiaiak nevéhez fűződött, gyakorlatilag üres kapura rúgták mellé a labdát.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Pénteken derül ki, ki lesz a főpolgármester

Az NVB döntött az újraszámolás menetrendjéről.

Vitézy Dávid szerint Karácsony Gergely megnyugodhat

Megnyugodhat, mert telesülnek a kért garanciák, amik által levezénylik a főpolgármesteri szavazásra beérkezett voksol újraszámlálását.