Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
57,618 $

Sztárbox: szerdán lesz a nagy bejelentés

Szerdán lesz az első nagy bejelentés a Sztrárbox új évada kapcsán, így jó esély van arra, hogy lehull a lepel a mezőnyről.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Szujó Zoltán már a tavalyi Sztárbox döntőjén bejelentette, hogy a nagy sikerre való tekintettel 2024-ben is lesznek bokszmeccsek az RTL-en, amit sztárok vívnak meg egymás ellen. Egyelőre sok a kérdőjel, nem tudni, pontosan hány nevező lesz, kevesebb semmiképpen.

Mivel szinte mindenki sorban kezdett állni a lehetőség miatt, kizárt, hogy kevesebben legyenek a mezőnyben. Valószínűleg az RTL már a következő évadot is fel tudná tölteni, olyan sokan akarnak a műsorban szerepelni, nyilván a pénz miatt is, miután hallották a pletykákat a fizetésekről. Soron kívül Imádják a magyarok a dinnyét, ennyit fogyasztunk belőle

Másrészt a hírességek körében sokkal gyorsabban terjedhet a hír, ki, mennyit kapott, mert aligha tartja magában mindenki az információt. Mint arról korábban beszámoltunk, nagy bejelentésre készül az RTL, és már azt is tudni, mikor.

A hivatalos tájékoztatást szerint szerdán lesz a nagy bejelentés, így jó eséllyel megtudhatjuk, kik kapnak lehetőséget arra, hogy a Sztárbox új szezonjában szerepeljenek. Minden bizonnyal idén lesz női mezőny, akik tavaly összességében ügyesebbek és harciasabbak is voltak, mint a férfiak.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Hőségriadó: két vármegyére már a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki szerdára

A hivatalos tájékoztatás szerint a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki két vármegyére szerdára.

Kilenc településen is újra szavaznak

Választási jogszabálysértések miatti fellebbezések miatt van, ahol a képviselő-testület, két esetben pedig a roma nemzetiségi önkormányzat összetételéről dönthetnek újra a választók.

Újabb lávafolyamat lövellt ki az Etna

Az Etna jelenleg is aktív, legutóbb szombat este eresztett ki magából lávafolyamat, amit öt kilométeres hamuoszlop kísért.