Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,41 Ft
Euró
394,54 Ft
Font
466,85 Ft
Bitcoin
56,535 $

Arcpirítóan látványos bikinis fotók jelentek meg Gáspár Evelinről

Gáspár Evelint nagyon sokan követik a közösségi médián keresztül, de azokból is szép kis tábort tudna varázsolni, akik irigyek rá.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy ideje Gáspár Evelin hozzászokhatott ahhoz, hogy sokan irigykednek rá, és igyekeznek fogást találni emiatt rajta. Sikeres, szép életet él, megengedheti magának a luxust, és topformában van, ami már önmagában sokakat iriggyé tesz, pedig nem kellene.

Sajnálatos módon ilyen világot élünk, és olyan fröcsögéseket láthatunk a hozzászólások között, hogy csak fogjuk a fejünket. Még az idősebb generáció közül is vannak, akik minősíthetetlen formában írogatnak, amivel sokkal inkább magukat járatják le. Soron kívül Börtönben marad az óbudai alpolgármester

Nemcsak Evelin kapcsán csinálják ezt, hanem gyakorlatilag mindenkivel, ott élik ki a frusztrációjukat. Ez még szomorúbb, viszont ez a helyzet, ehhez kell hozzászokniuk a hírességeknek, így Evelinnek is.

Csinosabbnál csinosabb ruhákban jelentkezik amikkel szintén felhívja magára a figyelmet. Egyáltalán nem veti meg a luxust, viszont nem is kérkedik vele, ami nem mindenkiről mondható el. Evelin most bikiniben mutatta meg aktuális formáját, nagyon élvezte a dubaji napokat a családjával.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Üzemanyaghelyzet: már a Mol képviselőit is behívatták

Nagy Márton többek között a Mol képviselőit is behívatta az elfogadhatatlan üzemanyagárak miatt.

Egy eltűnt 16 éves lányt keresnek, életjele sem ad magáról

Eltűnése óta életjelet sem ad magáról az a 16 éves lány, akinek július 6-án veszett nyoma 12 óra körül Dióskálról. Ismeretlen helyre távozott, és jelenleg nem tudni, hol van, mit csinál, kik veszik körbe.