Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
57,986 $

Szurkolói demonstrációt szerveznek Marco Rossi mellett Budapesten

Sokan nem szeretnék, ha Marco Rossi magyar szövetségi kapitány lemondana, ami miatt szurkolói demonstrációt tartanak a napokban.

...svg content...Fotó: Marco Rossi szövetségi kapitány a németországi labdarúgó Európa-bajnokságról kiesett magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján Weiler-Simmerbergben 2024. június 27-én. A magyar csapat előző nap nem jutott tovább, mivel a csoportkör végén a harmadikok tabelláján a nyolcaddöntőről éppen lemaradó ötödik helyen zárt. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marco Rossi egyenesen úgy fogalmazott, hogy egy pillanatát sem élvezte az Európa-bajnokságnak, ami végül nem alakult jól a magyar válogatott számára. Ugyan megvolt az esély, nem jutottunk tovább a csoportból, hiába a Skócia elleni drámai győzelem Csoboth Kevin góljával.

Rossi szomorúnak és feszültnek tűnt az Eb alatt, és ez a nyilatkozataiból is kivehető volt, majd olyan pletykák kezdtek el szállingózni, miszerint hamarosan új szövetségi kapitánya lehet a magyar válogatottnak. Nem kizárt, hogy Rossi már túl van az utolsó meccsén a magyar válogatott edzőjeként, de egyelőre semmi sem biztos. Soron kívül Nem szennyezett, hanem túl erős lehetett a rosszulléteket okozó drogos gumicukor

A Mandiner azt írja, hogy a sajtóhírrel kapcsolatban heves tiltakozások jelentek meg a nyilvánosságban, mind a csapat tagjai, mind pedig a szurkolók részéről. Ebből adódóan július 5-ére szurkolói demonstrációt hívtak össze a Facebookon egy esemény formájában, amit Budapesten tartanának meg, és az Rossi támogatásáról szólna.

Az esemény „Folytassa, mister! – szurkoló demonstráció Marco Rossi mellett” néven kerülhet megrendezésre ezen a héten. Rossi egyelőre nem nyilatkozott a sajtóban megjelentek után, hamarosan talán ez is meg fog történni.

Egyre többen szólítják fel Joe Bident arra, hogy lépjen vissza

Minden eddiginél nagyobb nyomás alatt van Joe Biden, és még mindig hónapok vannak hátra az amerikai választásokig.