Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,32 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
464,64 Ft
Bitcoin
57,628 $

Ma eldől Anglia sorsa az Európa-bajnokságon, Szlovákia ütheti ki őket

Egyáltalán nem esélytelen Szlovákia Anglia ellen az Európa-bajnokságon, miután az angolok rendkívül gyenge formában vannak.

...svg content...Fotó: EPA/MOHAMMED BADRA
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az olaszoknál működött a papírforma, simán kiestek a legjobb 8 előtt, amiben semmi meglepetés nem volt, látván a csoportmérkőzéseket. Donnarumma rögtön bocsánatot kért a szurkolóktól, akik hiába utaztak ki Németországba, nagyon csalódottak voltak a mutatott játék miatt.

Spalletti, az olaszok szövetségi kapitánya pedig azzal takarózott, hogy keveset dolgozhatott együtt a csapattal. Egyáltalán nem biztos a maradása, és a hírek szerint lehetséges, hogy Marco Rossi is távozik. Ez az Európa-bajnokság sokak jövőjét befolyásolhatja pozitív és negatív módon egyaránt. Soron kívül Árpád hídi tragédia: a vétkes ámokfutó is meghalt a balesetben

Anglia követheti Olaszországot a sorban, így még az a szégyen is megeshet, hogy a legutóbbi két döntős ilyen hamar kiesik a tornáról. Eddig is nagyon sok kritikát kaptak, és teljesen jogosan, mert talán még az olaszoknál is rosszabbul játszottak a csoportmérkőzéseken. Szlovákia nem lesz könnyű ellenfél, akik 18 órától csapnak össze a „Háromoroszlánosokkal”, amit az M4 Sport élőben közvetít.

Árpád hídi tragédia: a drogos ámokfutót kora reggel még igazoltatták

Újabb információk jelentek meg a gyilkos ámokfutóról, aki szintén életét vesztette a tragikus balesetben.

A vártnál is nagyobbat szólhat Orbán Viktor mesterterve, aggódhat Brüsszel

Az elmúlt évek egyik legnagyobb húzása lehet ez Orbán Viktor miniszterelnöktől, ami alapjaiban határozhatja meg Brüsszel és később Európa működését.