Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,39 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
466,05 Ft
Bitcoin
60,985 $

Folytatódik az Európa-bajnokság, Svájc és Olaszország összecsapnak

Svájc és Olaszország közül ma este valaki biztosan búcsúzni fog, nem folytathatja tovább az Európa-bajnokságot.

...svg content...Fotó: EPA/DANIEL DAL ZENNARO
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Két nap szünetet követően folytatódik az Európa-bajnokság, immáron a magyar válogatott nélkül, miután nem alakultak jól a dolgaink. Szoboszlai Dominik, a válogatott csapatkapitánya is üzent a kiesést követően, ami több mint fájdalmas volt annak tudatában, hogy egy utolsó pillanatos góllal nyertünk Skócia ellen.

Ma este két mérkőzést rendeznek a legjobb 16 között, amik izgalmasnak ígérkeznek. Az egyik oldalon Svájc és Olaszország feszül össze egymással, mely csak a neveket tekintve tűnik egyértelmű végeredménynek. Az olaszok eddig rendkívül gyenge teljesítményt nyújtottak, ami után senki nem lepődne meg Svájc továbbjutásán. Soron kívül Rétvári Bence: az állami gyermekvédelmi intézményvezetők többsége alkalmas a munkára

Valójában Svájcnak jó esélyei vannak arra, hogy hazaküldjék az olaszokat, és ha ez megtörténik, valószínűleg hamar edzőváltásra kerül sor. Messze nincsenek olyan formában, mint az előző Európa-bajnokságon, pedig nem áll gyenge nevekből a keret. A mérkőzést az M4 Sport adja élőben 18 órától, előtte pedig 17 óra 30 perctől jön a felvezetőműsor.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!