Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,74 Ft
Euró
394,66 Ft
Font
464,95 Ft
Bitcoin
62,834 $

Sokan kérték, így már használt telefonra is lehet hitelt felvenni

A Cofidis felmérése szerint 4-ből 1 ügyfél vásárol okostelefont áruhitelre, nagyjából 150-200 ezer forintos értékben.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Eddig csak új készülékeket lehetett hitelre venni, azonban a Rejoy a felhasználói kérésére elérhetővé tette, hogy már felújított okostelefont is lehet részletfizetéssel vásárolni – derül ki a vállalat közleményéből. Mint írják, a Cofidis legfrissebb országos reprezentatív felmérése alapján a magyar vásárlók jellemzően 150-200 ezer forint közötti árkategóriájú mobiltelefonokra vesznek fel áruhitelt.

A hitelintézet szerint pedig az áruhitel kiterjesztésével jelentősen növekedni fog a használt készülékek beszerzése – emelik ki. A Rejoy közleményében – melyet az Economx szúrt ki – azt is kifejtik, miszerint az új fizetési opcióval 10 hónapos futamidejű, nulla százalékos THM-mel megtámogatott, akciós készülékvásárlási kampányt indítanak a következő hetekben. Soron kívül Újabb párt csatlakozik Orbán Viktorék új EP-frakciójához

Az idei eladások alapján a magyarok körében főként a néhány évvel ezelőtti iPhone-okra van a legnagyobb kereslet a Rejoy piactér kínálatában, ezen belül is az iPhone 13-as és a 12-es modellek voltak a legkelendőbbek – teszik hozzá. Egyébként a Yettel is belépett a professzionálisan felújított telefonok piacára, erről még április elején számoltunk be.

A cég egyelőre csak kísérleti jelleggel indította el hazánkban a használt prémium okostelefonok értékesítését, s kezdetben kizárólag a legmagasabb minősítési kritériumoknak megfelelő (A+), előzetesen szigorúan átvizsgált iPhone-okat teszik elérhetővé kínálatukban az új telefonoknál kedvezőbb áron. A részleteket ebben a cikkben fejtettük ki bővebben.

Orbán Viktor hivatalosan is átvette a soros EU-elnökséget

Orbán Viktor magyar miniszterelnök hétfőn Brüsszelben hivatalosan is átvette az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét a következő hat hónapra.