Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,14 Ft
Euró
394,53 Ft
Font
464,52 Ft
Bitcoin
63,280 $

Videó a belgák szenvedéséről és Ukrajna kieséséről

A belgák továbbra sem tudják berúgni a helyzeteiket, ami vészjósló lehet számukra a folytatásban, addig Ukrajna már nem része az Európa-bajnokságnak.

...svg content...Fotó: EPA/SERGEY DOLZHENKO
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A mi szempontunkból pedig az a legfájóbb, hogy a magyar válogatott is kiesett az Európa-bajnokságról. Nem jött ki a lépés, pedig három csoportban is ott volt az esély, de a sors másképpen döntött, és ezek után nincs visszaút.

Marco Rossi csapata hamarosan hazatér, és ugyan több pontot gyűjtöttünk, mint az előző Európa-bajnokságon, ez most csak sovány vigasz, hiszen karnyújtásnyira voltunk a továbbjutástól. A következő nagy eredmény a világbajnoki részvétel lenne, amire igen rég volt példa a magyar futballban. Soron kívül Megdöbbentően drága tud lenni a Balatonon nyaralni, itt vannak a költségek

Egyelőre nem tudni, az Eb milyen hatással lesz Rossi jövőjére, de itt leginkább a Svájc elleni első félidőn és a balszerencsén mentek el a dolgok. Ukrajna sincs már versenyben, akik még közelebb álltak a továbbjutáshoz, hiszen mindenkinek 4 pontja lett a csoportban, mégis ők húzták a rövidebbet. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Orbán Viktor közös erővel megállította Magyar Péter egyik nagy támogatóját

Manfred Weber nagy támogatója Magyar Péternek a Tisza Párttal, akiről egyértelmű kritikákat fogalmazott meg Orbán Viktor miniszterelnök.