Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,986 $

Rónai Egon élő adásban jelezte Karácsonynak, megvan neki Magyar Péter telefonszáma

Karácsony Gergely, aki sokáig nem vette fel a telefont Vitézy Dávidnak, most arra készül, hogy csütörtökön felhívja Magyar Pétert.

...svg content...Fotó: YouTube/ATV Magyarország
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Karácsony Gergely azt követően ült be az ATV-hez interjút adni az Egyenes Beszéd című műsorba, hogy harmadszorra is győztesnek mondták ki. Súlyos szavakat, vádakat fogalmazott meg az ezt követő posztjában, és mint arra számítani lehetett, nem maradt reakció nélkül mindez Vitézy Dávid részéről.

Ettől a ponttól kezdve Karácsony már aligha fogja elveszíteni a székét, és inkább már arra koncentrál, hogy megkezdje a munkát a Városházán az új képviselőkkel, ami egy igen más politikai szezont vetít előre. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Karácsony a Tisza Párt kapcsán megjegyezte, nem ismeri a képviselőiket, de alig várja, hogy megismerje őket, és szeretné látni a párt programját. Rónai Egon megkérdezte a főpolgármestert, kereste-e már Magyar Pétert, amire azt válaszolta, meg akarta várni a választás végleges eredményét, a szerdai döntést.

„Holnap valami közös ismerősünktől kérek hozzá számot.” – fogalmazott Karácsony, aki humorosan megkérdezte a műsorvezetőt, esetleg neki megvan-e Magyar száma. „Nem akarok viccelni ezzel, elnézést.” Rónai hosszasan mosolygott ezen, különösen annak tudatában, hogyan sikerült a legutóbbi beszélgetése Magyar Péterrel az ATV stúdiójában, amikor a Tisza Párt vezetője felállt az asztaltól, már a beszélgetés elején.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Egyébként megvan…” Megjegyezte, szerinte a magyar politikai életben és az újságírók körében sokaknak megvan Magyar Péter száma. „Nem lesz nehéz megtalálni.” Karácsony maximálisan nyitott arra, hogy együttműködjön Magyarral, még akkor is, ha a Tisza Párt vezetője nem tartja alkalmasnak arra, hogy Budapest vezetője legyen.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.