Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,42 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
61,623 $

Márki-Zay Péter: 30 év, 7 gyermek, 2 unoka, 3 ország, 6 város

Márki-Zay Péter 30 éve él hűségben a feleségével, akivel nagy családot alapítottak, és már unokáik is vannak.

...svg content...Fotó: Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt EP-listavezetője a szervezet hódmezővásárhelyi eredményváró rendezvényén 2024. június 9-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Márki-Zay Péter a korábbi országgyűlési választások ideje alatt vált igazán ismert politikussá. Végül azonban még csak megszorongatni sem tudta Orbán Viktor miniszterelnököt, bár szerinte eleinte volt esélye erre, majd minden tönkrement a baloldalon, ahol mai napig egymásra mutogatnak a kudarcért.

Márki-Zay kivonult az országos politikából, „kicsiben” folytatja tovább Hódmezővásárhelyen, ahol bíznak benne az emberek. Nem is oly rég ételosztáson vett részt, majd a választások után a családjával közösen kapcsolódott ki Szegeden a moziban. Legutóbb pedig a feleségével ünnepelt, ugyanis már 30 éve házasok. Soron kívül Napsütés, gomolyfelhők és zivatarok – változékony idő vár ránk hétfőn

„Harminc éves házassági évfordulónkat egy közös ebéddel és egy esti kerékpározással ünnepeltük meg Felíciával – a körtvélyesi holtágnál készítette legkisebb fiam ezt a képet.” – írta a posztjában a Facebook oldalán Márki-Zay, ahol szintén igyekszik aktívnak lenni, személyes jellegű témákat is megosztani.

„30 év, 7 gyermek, 2 unoka, 3 ország, 6 város, és feledhetetlenül szép emlékek, nagy boldogság istenhitben, szeretetben. Végtelenül hálás vagyok, hogy életemet gimnáziumi szerelmemmel, Felíciával kötöttem össze – fáradhatatlan szorgalma, gyermekszeretete, és humora minden nehézségen átsegített bennünket, és minden körülmények között biztos hátteret teremtett nekem, bárhol, bármivel foglalkoztam is.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Márki-Zay Péter nagyon hálás a feleségének, ugyanis szerinte nélküle nem lenne az, aki most, és ez olyasvalami, amit nem győz megköszönni. „Nélküle nem lennék az, aki vagyok. Sok boldogságot és Isten gazdag áldását minden házaspárnak!”