Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Copa América: dráma a meccsen, összeesett a hőségtől az egyik partjelző

Az egyik partjelző a nagy hőség miatt elvesztette az eszméletét, akihez azonnal odarohant az orvosi stáb.

...svg content...Fotó: EPA/WILLIAM PURNELL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Európa-bajnoksággal egy időben zajlik a Copa América, amin Brazília és Argentína is részt vesz. A brazilok gyengén rajtoltak, és sokan már most megkongatták a vészharangot emiatt, addig Messiék a második meccsüket is behúzták egy 88. percben szerzett találattal Chile ellen, amivel már 6 pontosak a csoportjukban.

Peru és Kanada szintén egymásnak feszült, ami kanadai győzelmet hozott, miután a 74. percben megszerezték a vezetést, amire a perui csapatnak már nemvolt válasza. A forró és párás levegő többeknek feladta a leckét, az egyik partjelzőnek is, aki emiatt elájult az első félidőben, majd azonnal hívták az orvosi stábot. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Az ESPN azt írja, Humberto Panjoj esett össze az első 45 percben, amit a kanadai kapus, Maxime Crépeau rögtön látott, és riasztotta az orvosi személyzetet. Végül hordágyon vitték el a partjelzőt, aki nem folytathatta a mérkőzést.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.