Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,816 $

Vasvári Vivien legújabb bikinis fotója láttán rögtön zavarba jöttünk

Vasvári Vivien maga a hőségriadó, annyira látványosan állnak rajta a bikinik, és ez most igencsak aktuális.

...svg content...Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Vasvári Vivien egy ideje nem szerepel a televízióban, pedig egy remek személyiség, akire sokan kíváncsiak. Utoljára a Farm VIP-ban láthattuk, de azóta évek teltek el, és sajnos azóta nemigazán tűnt fel a képernyőn hosszabb távon.

Ami jó hír, hogy rátalált az igazi szerelem, és már három gyermek édesanyja. Nagyon boldog, szerelmes és szép körülmények között élnek a férjével, így mindent meg tudnak adni a gyerekeknek, illetve egymásnak. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Vivien a három szülést követően is formában van, sőt, soha nem volt olyan jó formában, mint jelenleg. Nehéz szavakat találni a vonalaira, és ennél büszkébb aligha lehetne, minden elismerésünk az övé, joggal mondhatja magát modellnek.

Sokan azt mondják, ilyen a genetikája, de ezek az emberek semmit nem értenek a sporthoz. Vivien sportol, odafigyel az étkezésére, nagyon aktív életet él, ami mint láthatjuk, a megjelenésére is hatással van. Egy igazi örökmozgó, akiben nincs félelem, amit már nem egyszer bizonyított.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.