Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Álombikiniformát villantott Vasvári Vivien

Vasvári Vivien is olyan formában van, hogy azzal bármelyik tengerparton felhívná magára a figyelmet, és azonnal.

...svg content...Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Vasvári Vivien is három gyermek édesanyja, aki három különböző időpontba szült, de úgy néz ki, mint egy topmodell. Kevesen képesek erre, és nyilván a genetika is szerepet játszik ebben, ám az csak kisebb része a sikerének, nem lehet kizárólag erre fogni, és nem is lenne fair Viviennel szemben.

Nem lenne fair, mert az élete során már ezerszer hallgatta, hogy milyen szerencsés a genetikája, holott ez az egész sokkal inkább arról szól, hogy sportos, egészséges életmódot él, ami mögött rengeteg a munka. Valóban rengeteg munkája van abban, hogy így néz ki, és aki hasonló formában van édesanyaként, az pontosan tudja ezt. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Sarka Kata is ugyanez a kategória, aki lassan fitneszversenyeken is indulhatna, annyira erős a formája. Csak dicsérni lehet a csajokat, hiszen három gyermek mellett is igyekeznek odafigyelni magukra, amivel nem kis motivációt adhatnak másoknak. Egyesek már egy gyermek mellett is csak panaszkodni tudnak, és ilyenkor jobb, ha tükörbe néznek, és felteszik maguknak a kérdést, vajon ez az ideális irány?

Vivien ezúttal 35°C-ban mutatta meg azt a formát, amire rendkívül büszke lehet, mi pedig tátott szájjal nézzük, mennyire jól néz ki. A combizmai is rendben vannak, akárcsak a vádlija, azért ez még mindig nem semmi, és továbbra sem telt el sok idő a legutóbbi szülése óta. Ha kíváncsiak vagytok a bikinis fotójára, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.