Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $
Fotó: Instagram/Gáspár Győző

Győzike hálás Istennek ezért a nagyon komoly BMW-ért, nem hiszi el, hogy az övé lett (fotók)

Szerző: Szabó Kata

Gáspár Győző nagyon hálás azért, hogy egy igazán különleges BMW-t vezethet, amit közelről mutatott meg.

Szabó Kata

2024. június. 25 - 09:46

Gáspár Győző nemrég még Dubajban járt a családjával, hogy megünnepeljék Gáspár Evelin 30. születésnapját. Mindenki remekül érezte magát, és természetesen a sok jókívánság sem maradhatott el. Ugyanakkor voltak, akik ennek ellenére is támadták őket, Evelint még a születésnapján sem hagyták békén.

Előtte Cipruson jártak, ahol ugyancsak minden adott volt ahhoz, hogy minőségi szinten kapcsolódjanak ki. Evelin pedig legutóbb Budapesten ünnepelte meg a 30. születésnapját a barátaival, és mint azt láthattuk, egy rendkívül csinos szettet választott. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

Győző pedig többek között azért is hálás, hogy ilyen különleges autókat vezethet, mint amit a fotón láthatunk. Ez a zöld színű BMW gyakorlatilag azonnal lenyűgözte, és nem lehetne elégedettebb, annyira passzol hozzá.

„Mit is mondhatnék? Azt hiszem semmit, mivel ezt az érzést, ami bennem van elmondani nem lehet, viszont azt elmondhatom, hogy hálás vagyok az Istennek, amiért az életünk része lehet ez a zöld csoda. Szép napot mindenkinek, legyetek hálásak, ezt nem hiszem el, hogy az enyém lettél.” – írta a posztjában.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!