Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Videón a spanyol válogatott szenvedős győzelme Albánia ellen

Olyan óriási tétje nem volt a spanyol meccsnek, miután Albánia ellen lépett pályára az egyik nagy esélyesnek tartott Spanyolország.

...svg content...Fotó: EPA/GEORGI LICOVSKI
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A másik oldalon viszont messze nagyobb volt a tét, és drámai véget ért az olasz-horvát találkozó. Modric hiába szerezte meg a vezetést egy kihagyott büntetőt követően, a lefújás előtti pillanatokban válaszoltak az olaszok, ami elegendő volt ahhoz, hogy biztos továbbjutók legyenek az Európa-bajnokságon.

Olaszország 4 ponttal ment tovább másodikként, köszönhetően annak is, hogy a spanyolok mind a három mérkőzésüket megnyerték. Erre mindenképpen büszkék lehetnek, de az Albánia elleni meccsükre már kevésbé, nem hozták azt, amit korábban. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Végül egyetlen egy gól döntött, ami ugyanúgy 3 pontot ért, mintha gáláztak volna. Most már valóban hátradőlve várhatják a folytatást, és hamarosan ellenfelet kapnak, ahol egyetlen meccs dönt majd a továbbjutásról. Az Albánia-Spanyolország meccs összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

A Blikk újságírója megkérdezte Ákost, ki mellé állna be, ha muszáj lenne, Orbán Viktor vagy Magyar Péter, amire gyors és egyértelmű választ adott.