Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,34 Ft
Euró
395,03 Ft
Font
465,05 Ft
Bitcoin
62,048 $

Videón Olaszország hatalmas Eb-gólja, aminek a magyarok még jobban örültek

Az olaszok drámai gólja még nagyobb örömet okozhatott a magyaroknak, mint Olaszországnak, miután ezzel egy lépéssel közelebb kerültünk a továbbjutáshoz az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/Daniel Dal Zennaro
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokáig csak foghattuk a fejünket az olaszok miatt, akik nem bírtak a horvátokkal. Magyar szempontból ez nagyon rossz hírt jelentett, semmiképpen nem szabadott volna nyernie Horvátországnak a mi szemszögünkből.

Amikor a horvátok már szinte pezsgőt bontottak, jött a dráma. Röviddel a meccse lefújása előtt ugyanis Zaccagni hatalmas gólt akasztott a horvátok kapujába, hiába köszönt be korábban Modric az elhibázott büntetője után. Jobb hírt nem is kaphattak volna a magyarok azt követően, hogy kiderült, Varga Barnabás sikeres, problémamentes operáción esett át. Soron kívül Napsütés, gomolyfelhők és zivatarok – változékony idő vár ránk hétfőn

Olaszország továbbra is gyenge teljesítményt nyújt az Európa-bajnokságon, de 4 pont is elegendő volt nekik ahhoz, hogy másodikként menjenek tovább, miután Spanyolország mindhárom meccsét hozta. A nagy olasz gólt erre a linkre kattintva nézhetjük meg, benne Modric találatával.

Robert Fico rövidesen visszatér a nyilvánosság elé

Robert Fico az ellene elkövetett merénylet után ismét munkába állt.