Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Sorozatban hatodszor drágul az üzemanyag a hazai kutakon, ilyen árakra lehet számítani keddtől

Újabb áremelésre lehet számítani mind a benzin, mind a dízel esetében.

...svg content...Fotó: Unsplash/Erik Mclean
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A holtankoljak.hu friss jelentése szerint megállás nélkül drágul az üzemanyag a hazai kutakon, sorozatban hatodszor emelik az árakat: ezúttal kedden várható az újabb áremelés.

Az üzemanyagár-figyelő blog beszámolója szerint a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára bruttó 2-2 forinttal kerül majd többe keddtől, így a kutakon holnaptól az alábbi átlagárakkal találkozhatunk majd a kutakon: Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

  • 95-ös benzin: 608 Ft/liter
  • Gázolaj: 629 Ft/liter

A jelenlegi átlagárak a 95-ös benzin esetében 606, míg a dízel esetében 627 forint körül alakulnak, ezek az árak hétfő éjfélig lesznek érvényben. Az üzemanyagárak június 14–25. látványos mértékben emelkedtek: a benzin nagykereskedelmi ára 17, míg a dízelé 33 forinttal emelkedett.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.