Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Szalai elismeri, kicsit megcsappant a magyar válogatott önbizalma

Ugyanakkor a magyar válogatott fejben is rendben van, és magabiztosan várják a skótok elleni mérkőzést, ami sorsdöntő lesz.

...svg content...Fotó: Botka Endre (elöl), Nagy Zsolt (k) és Szalai Attila a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott tagjai a csapat edzésén Weiler-Simmerbergben 2024. június 20-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nagy meccs vár a magyar válogatottra az Európa-bajnokság utolsó csoportkörében. Nulla ponttal futnak neki a Skócia elleni mérkőzésnek, de még semmi sem dőlt el, az azonban egyértelmű, nem elegendő a döntetlen, és lehetőség szerint több góllal kellene nyernie a Marco Rossi vezette alakulatnak.

Szalai Attila a válogatott hivatalos sajtóeseményén elmondta, nyilvánvaló, hogy a 14 meccses veretlenségi széria nagy hatással volt rájuk, hiszen az egy igen ritka siker volt, melynek hatására önbizalommal duzzadva léptek pályára. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

„Nyilvánvalóan ez most egy kicsit megcsappant” Ugyanakkor hangsúlyozta, mivel profik, tudják, hogyan kezeljék ezt, és mindent átbeszéltek, amit csak lehetett, visszamentek az alapokhoz, melynek hatására önbizalmat szereztek, és abban bíznak, hogy ezt a pályán is meg tudjuk mutatni vasárnap Skócia ellen.

Botka Endre hasonló véleményen van, és az M4 Sport kamerái előtt úgy fogalmazott, hogy mindenkiben sokkal nagyobb elvárásokat generált a 14 meccses veretlenségi sorozat, és úgy indultak neki az Európa-bajnokságnak, hogy mára sokkal több pontjuk lesz. Ahogyan a Ferencváros játékosa fogalmazott, minimálisan vissza kell menniük az alapokhoz, és ami eddig működött, azt folytassák. „Ha holnap meglesz a 3 pont, akkor még van esélyünk.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Botka is csalódott a bekapott gólok miatt, és azt mondta, mostanában sok gólt kaptak, ami azelőtt egyáltalán nem volt jellemző a csapatra, „Erre figyelnünk kell” Ami pedig a skótok elleni meccset és a kockáztatást illeti, Botka szerint majd érezni fogják, mikor jön el az a pillanat, amikor kockáztatniuk kell, és akkor többet is fognak vállalni.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.