Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,624 $

Zavarba ejtően szexin táncolt Tolvai Reni a Magnum eseményén

Újabb hivatalos eseményre volt hivatalos Tolvai Reni, aki egy vadító piros színű szettben táncolt, miközben a háttérben szólt a zene a Magnum eseményén.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tolvai Renit nem véletlenül tartják az egyik legvonzóbb hazai hírességnek, és ez már évek óta így van. Azzal, hogy teljesen átalakította az étrendjét, és beköltözött a konditerembe, saját magára mondott igent, és annyit tett önmagáért, hogy azzal mások előtt is példát mutathat.

Egy végtelenül vonzó nő, aki tesz is érte, hogy az legyen, többek között a vadító ruháival, a sminkjével, és így tovább. Rengeteg bókot kap, pasik ezrei szeretnének vele randizni, és noha nem szerepel televíziós műsorokban, népszerű maradt a közösségi médiában. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Többen abban bíztak, hogy szerepet kap a Megasztár új évadában, de nem így lett, viszont a színpadon még ott lehet. Mivel egy korábbi győztesről van szó, furcsa lenne, ha nem jelenne meg valamilyen formában a tehetségkutatóban.

Reni sok meghívást kap, legutóbb a Magnum eseményén tűnt fel, ahol remekül érezte magát a barátnői társaságában. Még egy táncot is lejtett a kamerák előtt, és azt kell mondjuk, rendkívül szexin mozog, és a piros szín is tökéletesen áll rajta. A róla készült videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

A Blikk újságírója megkérdezte Ákost, ki mellé állna be, ha muszáj lenne, Orbán Viktor vagy Magyar Péter, amire gyors és egyértelmű választ adott.