Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Halálos lövöldözés tört ki az USA-ban, többen meghaltak

Többen életüket vesztették Arkansasban, amikor egy fegyveres tüzet nyitott az emberekre pénteken.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Észak-Amerika
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Az Egyesült Államokban gyakoriak az ehhez hasonló lövöldözések, melyek nem egyszer több halálos áldozattal járnak. Legutóbb egy arkansasi szupermarket területén tört ki egy lövöldözés, melynek legkevesebb három áldozata van, rajtuk már nem lehetett segíteni – tudhattuk meg a Reuterstől.

Három civillel végzett a támadó, tízen pedig megsebesültek, köztük két rendőrrel, amit a helyi rendőrség jelentett be. A gyanúsított szintén sérüléseket szenvedett a rendőrökkel folytatott lövöldözésben. A Mad Butcher néven futó élelmiszerboltban tört ki a lövöldözés Fordyce-ban, egy mindössze 3200 lakosú városban, körülbelül 112 kilométerre az ismert Little Rocktól. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

A gyanúsított már őrizetben van, de egyelőre nem tudták megállapítani az indítékot. A megsérült civilek sérülései a nem életveszélyestől a rendkívül súlyosig terjedtek, amit szintén a rendőrség jelentett be.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

A Blikk újságírója megkérdezte Ákost, ki mellé állna be, ha muszáj lenne, Orbán Viktor vagy Magyar Péter, amire gyors és egyértelmű választ adott.