Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Magyar Péter reagált a szórakozóhelyen történt incidensre, és bocsánatot kért

Azt azonban tagadja, hogy bárkit is zaklatott volna, és egyúttal egy titokzatos provokátorról beszélt, aki követte őt.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) EP-listavezetője nyilatkozik a sajtó képviselőinek a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választások napján Budapesten, a Roude Leiw állóhajón 2024. június 9-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Ismét Magyar Péterrel van tele a sajtó, de nem a politikája miatt, ez most sokkal inkább magánjellegű, mivel egy szórakozóhelyen történt az incidens. „Sokat beszéltem arról, hogy a gyűlöletre csak a szeretet lehet az egyetlen igaz válasz. Sokan kértétek, hogy menjek el pihenni. Igazatok volt. De lehet, hogy ez Magyarországon mostanában nem fog menni.” – kezdte a bejegyzését Magyar Péter a Facebook oldalán, aki részletesen megosztotta, hogy mi történt, mit is csinált.

Állítása szerint provokálták, fizetett provokátornak nevezte azt a személyt, aki nem először tűnt fel ezeken a bizonyos estéken. Azt mondja csapdába akarta őt csalni, és hangsúlyozta, tönkre fogja tenni. „Tegnap este több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket. Ez a férfi már a korábbi estéken is követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon. Külön hangsúlyozta, hogy ő lesz az, aki engem tönkre fog tenni.” Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Azt is mondja, fiatalokkal közösen bulizott, sorra rendelték az italokat, majd valami váratlan dolog történt a szórakozóhelyeken, miközben buliztak. „Nem tudom, mi az oka annak, hogy Magyarországon irritál valakiket, hogy több tucat fiatallal együtt táncolunk és selfizünk. A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra. Aztán váratlan dolog történt.”

Magyar állítja, a provokátor közelről vette őket, és mindent elkövetett azért, hogy balhé legyen ebből az egészből. Arra is megkérték, törölje a felvételeket, mert azokhoz több fiatal sem járult hozzá. „A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt. Hiába kértük, hogy hagyja abba és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá, vagy legalább hagyja abba a filmezést.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Köszönetet mondott a fiataloknak, akik segítettek neki, hogy ne durvuljon el a helyzet, viszont az tagadja, hogy zaklatás történt volna a részéről. Kihangsúlyozta, minden sajtóorgánum ellen eljárást indítanak, akik a tényeket szándékosan elferdítik. „Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat. Több mint 30 percig követett az utcán, fiatal egyetemisták segítettek megakadályozni, hogy nagyobb baj történjen. Ezúton is köszönöm a fiataloknak, hogy velem voltak. „

„Amit a kormánypropaganda állít az esetről, abból egy szó sem igaz, sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek. Az egész esetről rendelkezésünkre állnak a videofelvételek. Minden olyan sajtóorgánummal szemben eljárást indítunk, akik a tényeket szándékosan elferdítik.”

Ezzel együtt úgy érzi, hibázott, amiért bocsánatot kért. „Az elmúlt hónapokban nem csak a barátaimmal, a szeretteimmel, a volt feleségemmel, de a gyerekeimmel való kapcsolatomat is igyekezett tönkretenni a propaganda és provokátorok hada. Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam.”

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.