Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,367 $

Harry Kane szerint még javulhat az angol válogatott, pozitívan tekint a jövőbe

Az angol válogatott csapatkapitánya a szurkolók csalódottsága ellenére is magabiztos.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Filip Singer
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kane, aki mostanra 93 angol mérkőzésen 64 gólt szerzett, Michael Owen és Wayne Rooney mellett a harmadik játékos, aki négy nagy nemzetközi tornán is betalált Anglia színeiben. Az angolok csapatkapitánya a BBC One-nak adott interjújában úgy fogalmazott a csapat teljesítménye kapcsán:

„A torna előtt azt mondtuk, hogy a tornafutballban nincsenek könnyű meccsek, és ez meg is látszik. Vannak szintek, amelyeket elérhetünk, és jobbak lehetünk labdával és labda nélkül is, ez nem kérdés. Egy jó csapat jele, ha eredményt ér el, de nem a legjobbját nyújtja. Még nem kvalifikáltuk magunkat, és ez az első számú cél, és még javulhatunk.” Soron kívül Az árvíz miatt megindult fák veszélyesek, lezárták a Duna-part egy szakaszát Budapestnél

Úgy folytatta, ő is tudja, hogy lesz egy kis visszhangja a dolognak és már most nagy a csalódottság az angol szurkolók körében, de ezt már a legutóbbi Eb-n is tapasztalták, amikor 0-0-s döntetlent játszottak Skócia ellen, majd felidézte, ennek ellenére később bejutottak a döntőbe.

Mint ismert, Anglia kedden Kölnben Szlovénia ellen lép pályára, tudván, hogy egy győzelem garantálja számukra az első helyet és a legjobb 16 közé jutást a D, az E vagy az F csoport harmadik helyezettje ellen.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!