Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Ezzel a drámai góllal vette el Szerbia Szlovénia győzelmét az Eb-n

Szerbia már majdnem vereséget szenvedett Szlovénia ellen, amikor jött a nagy egyenlítés az utolsó pillanatokban.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Három furcsa mérkőzésen vagyunk túl az Európa-bajnokságon, ráadásul alig láthattunk pár gólt. A három mérkőzésből kettő 1-1-es döntetlennek ért véget, míg a spanyolok csak egy öngóllal tudtak nyerni az olaszok ellen.

Ugyanakkor az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy Spanyolország óriási fölényben játszott, és Donnarummá, Olaszország kapusa közel tíz nagy védést mutatott be, amivel egy igen nagy zakótól óvta meg csapatát. Hálásak lehetnek neki, még akkor is, hogy még csak pontot sem szereztek. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Dánia pedig Angliának lőtt hatalmas gólt, ami 1 pontot ért, miután Kane megszerezte a vezetést. Megint rendkívül gyengén játszottak az angolok, akiket kifütyülte a saját közönsége, ami több mint beszédes és kínos lehetett számukra.

Szlovénia sem unatkozott, és egy igazságtalan döntetlennel vonultak le a pályáról, miután egyértelműen jobban játszottak szerbeknél. Szerbia azonban nem adta fel, és az utolsó utáni pillanatokban egyenlített, a szlovéneknek már idejük sem volt válaszolni. Tipikus példája annak, hogy a meccs a lefújás pillanatáig tart, és egy gól nem életbiztosítás. A drámai gólt erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.