Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Videón az angoloknak lőtt hatalmas dán gól az Európa-bajnokságról

Eddig siralmas Anglia teljesítménye az Európa-bajnokságon, és jelenleg nem sok esélyt látnak arra, hogy ott legyenek a döntő közelében.

...svg content...Fotó: EPA/ROBERT GHEMENT
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Gyakorlatilag minden Európa-bajnokság és világbajnokság előtt az egyik favoritként tekintenek az angol válogatottra, mert olyan nevekből áll, akik topjátékosok. Ez most különösen így van, már csak Bellingham, Foden és Kane miatt is, de valami megint nem működik.

Már Szerbia ellen is nagyon küszködtek, ám amit legutóbb a dánokkal szemben mutattak, az a saját szurkolóiknál is maga volt a sokk. Nem véletlenül fütyülték ki őket, és a ha ez így megy tovább, nem sokáig lesznek ott az Európa-bajnokságon, hiába a bombaerős keret, amire nem lehetne panasz. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Akárcsak az első mérkőzésen, ezúttal is gyorsan szerezték meg a vezetést, ami úgy tűnik, nem a legjobb előjel számukra. Kane gólja viszont nem sokat ért, mi vel a dánok egyenlíteni tudtak a 34. percben, ráadásul egy olyan találattal, amire nehéz szavakat találni. Hjulmand káprázatos gólt lőtt, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.