Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,814 $

Nagy Ádám elszámoltatást várna a németek elleni első gól miatt

Nagy Ádám nem érti, hogyan adhatta meg a bíró a németek első gólját, és az még inkább rosszul esik neki, hogy még csak felelősségre sem vonják emiatt.

...svg content...Fotó: Nagy Ádám (b) és Nagy Zsolt, a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott tagjai a csapat sajtótájékoztatóján Weiler-Simmerbergben 2024. június 20-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Gündogan csak mosolygott, amikor arról beszéltek a magyarok, hogy szabálytalan volt Orbánnal szemben, amiből gól született. Rossi nem hitt a szemeinek, és keményen kiosztotta a bírót, aki még csak meg sem nézte a jelenetet a monitoron, pedig egy ilyen szituációban ez lett volna a minimum. A VAR-szobából sem jelezték neki, hogy menjen ki, összességében nem történt semmi.

Nagy Ádám az M4 Sportnak adott interjújában arról is beszélt, már rég probléma, ha egy csapatnak ki kell vívnia a tiszteletet, hogy egy adott mérkőzés játékvezetője ne legyen arrogáns, és ugyanúgy kezelje azokat a játékosokat, mint akik még nem nyertek Bajnokok Ligáját a pályafutásuk során. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Megjegyezte, a szerdai meccsen a németek ellen azt érezte, hiába kérdez normálisan a bírótól, az levegőnek nézi. „És most nyilván nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy megértsem, tudjam a tényt, hogy ott van az ellenfél csapatában egy Toni Kroos, meg ott vagyok én, de attól függetlenül szerintem a bíró ugyanúgy meghallgathatja azt a játékost is, aki nem nyert még négy-öt BL-t a karrierje során.”

Nagy nem érti, miért megy ilyen irányba a labdarúgás, és furcsa számára, hogy számon sincsenek kérve. Újranézve a felvételeket, látta, hogy még Gündogan is meglátta, hogy fellökte Orbánt, ami erősen jelezte, valószínűleg odabent érezte, ez szabálytalan volt, hiába mondott mást a mérkőzés után.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Utána mégis az volt a bíró reakciója, hogy vállal történt, és emiatt nem látott benne szabálytalanságot.” Nagy számára az a legfájdalmasabb, hogy nem lesz elszámoltatva, számon kérve a bíró. Még csak arról sem szóltak a hírek, hogy vizsgálat alá helyezik a játékvezetőt és a VAR-szobában lévőket.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.