Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,036 $

Szabó Gábor visszatér, hogy „rendet tegyen a Jobbikban”

Állítólag az őt korábban eltávolító és jelenlegi elnök Gyöngyösi Márton a gyenge választási eredmény után egyedül maradt, ezért léphetett most színre Szabó Gábor.

...svg content...MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint Szabó Gábor hamarosan visszatérhet a Jobbikhoz, miután a párt a június 9-i választásokon látványosan rossz eredményt ért el. Szabó korábban a párt egyik háttérembere volt, ennek ellenére sokan úgy vélik, a Jobbik számos sikerét neki köszönheti.

Noha Szabó elmondása szerint soha nem volt a párt „kirakatembere”, egyes források szerint valójában ő mozgatta a szálakat pártigazgatóként. Miután azonban Gyöngyösi Márton jelenlegi elnök kérésére tavaly augusztusban lemondott a párt választmányi elnöki tisztségéről, a párttól is tisztes távolságot tartott. Soron kívül Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Szabó Gábor visszatérése azt jelzi, hogy a jelenlegi pártelnök, Gyöngyösi Márton vélhetően meggyengült a gyenge választási eredmények nyomán. Az atv.hu meg nem nevezett forrása szerint „a Jobbikban mindenki Gyöngyösi Márton leváltása mellett van”.

Úgy tudni, Gyöngyösi Márton kihívója Brenner Koloman, a Jobbik országgyűlési képviselője lesz a párt június végi tisztújításán; ezt az értesülést pedig megerősíti egy nemrég Szabó Gábor által a Facebookra posztolt fotó, melyhez azt írta, „Rendet tettünk magunkban, rendet teszünk a Jobbikban!”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Eddig tíz halálos áldozatról tudni, akik életüket vesztették az oroszországi dagesztáni régióban történt robbanás következtében.

Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője tisztázta, kik azok, akik biztosan nem csatlakozhatnak hozzájuk, bárhogyan is alakuljon a sorsuk a 2026-os választások ideje alatt.