Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,74 Ft
Euró
394,66 Ft
Font
464,95 Ft
Bitcoin
62,834 $

Lesz még egy meccs ma este, amit a magyarok nagyon figyelhetnek az Eb-n

Ugyanis Skócia és Svájc összecsap egymással, nem sokkal azután, hogy a magyar válogatott lejátszotta a meccsét Németország ellen.

...svg content...Fotó: Magyar szurkolók a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzés előtt a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerdán három mérkőzést rendeznek, amik mind izgalmasnak ígérkeznek. A horvátok az albánokkal kezdik a napot, és muszáj lenne nyerniük, miután kikaptak a spanyoloktól, addig az albánok az olaszoktól.

A magyar válogatott pedig 18 órától lendül akcióba, és a minimális cél a pontszerzés, amire lát esélyt Marco Rossi szövetségi kapitány. Ha kikapunk, onnantól kezdve megint más a helyzet, de egy esetleges győzelemmel minden nyílttá válhat. A németek edzője is tudja, hogy ez egy egészen eltérő mérkőzés lehet, mint a skótok ellen, akiket 5-1-re ütötte ki. Soron kívül Újabb párt csatlakozik Orbán Viktorék új EP-frakciójához

Este 21 órától pedig a Skócia-Svájc meccset fogja adni az M4 Sport, és reméljük, nagy tétje lesz figyelnünk azt a meccset. Adott esetben még az is előállhat, hogy az utolsó csoportmérkőzés előtt mind a négy csapatnak 3 pontja lesz, amihez viszont a magyaroknak és a skótoknak ma nyerniük kell.

Orbán Viktor hivatalosan is átvette a soros EU-elnökséget

Orbán Viktor magyar miniszterelnök hétfőn Brüsszelben hivatalosan is átvette az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét a következő hat hónapra.