Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,981 $

A Real Madrid szuper-tehetsége óriási gólt lőtt a drámai Törökország-Grúzia Eb meccsen

Nem gálázott Törökország az első meccsén az Európa-bajnokságon, de összességében megérdemelten nyert.

...svg content...Fotó: A török Arda Güler ünnepli gólját a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Törökország-Georgia mérkőzésen a dortmundi Westfalen Stadionban 2024. június 18-án. MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A török szurkolók ismét kitettek magukért, és túl sokat nem kellett várniuk az első gólra, ami ráadásul óriási volt. Müldür védő létére lőtte meg az Európa-bajnokság egyik legnagyobb gólját a 25. percben, amit bármelyik klasszis csatár megirigyelt volna. Hirtelen a közönség sem tudta, mit csináljon, a gólt még a riválisok is megtapsolhatták.

Két perccel később úgy tűnt, hamar eldőlt a kérdés, de a VAR-os elemzés végén törölték Yıldız gólját, hiába örült együtt a több ezres közönséggel. Még egy nagy kapufát is lőttek a törökök, akik nem voltak túl szerencsések, bár a grúzok is veszélyesen támadtak, résen kellett lennie a védelemnek. Soron kívül A magyarok egyik kedvenc gyümölcse is olcsóbb lett idén

A szakadó esőben még drámaibb volt a helyzet, majd Mikautadze 32. percben szerzett góljával minden kezdődhetett elölről. Végül a Real Madrid fiatal szuper-tehetsége döntötte el a 3 pont sorsát, és igencsak látványos módon. Átlövésből próbálkozott a 19 éves Güler, akinek a lövése gyakorlatilag védhetetlen volt, míg Grúzia a hosszabbításban kétszer ziccert hibázott, a kapufa sem nekik segített, majd a legvégén annyira kiengedtek, hogy üres kapura lőhetett Aktürkoğlu, így kialakult a 3-1-es végeredmény.

A Real Madridnál sokáig sérült volt, így eddig csak 10 meccsen léphetett pályára, de hat gólt szerzett, ami bizonyítja, valóban óriási tehetséget igazoltak 2023-ban. Az F-csoport két másik szereplője, Portugália és Csehország pedig este 9 órától csap össze egymással.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Magyar Péter újabb maratoni országjárást tervez

2026-ig, a következő országgyűlési választásokig a legkisebb településekre is eljutna Magyar Péter, legalábbis ez a terve.

Most épp egy rakodógép égett ki teljesen egy szarvasmarhatelepen

A nagy hőség miatt egyre több jármű gyullad ki, ezúttal egy rakodógép égett ki, jelentős lehet az anyagi kár.

Távozás előtt állhat Marco Rossi?

Valós esélyesek lehetne arra vonatkozólag, hogy Marco Rossi több év után elhagyja a magyar kispadot, és máshol folytassa tovább.