Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,816 $

Jákob Zoltán Ferrarit cserélt (videó)

Jákob Zoltán nagyon szereti az autóit, és a Ferrari a kedvenc márkája, bár két másik szörnyeteg is úton van hozzá.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy ideje tudni lehet, hogy Jákob Zoltán vásárolt magának még két másik sportautót, amik ráadásul teljesen újak, új modellek. Az egyik egy McLaren, ez fog hamarabb megérkezni hozzá, talán már ezen a nyáron, így valószínűleg egy időre pihenőre mennek a Ferrarik.

A másik nagydurranás pedig egy Lamborghini, amire azonban a gyártás miatt sokat kell várnia. Hosszú-hosszú hónapok telnek el, mire befut A Nagy Ő-höz az autó, de megéri rá várni, és nem kizárt, hogy az lesz az eddigi legkomolyabb verdája. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Egy ideje a Ferrari SUV-jával rója az utakat, amivel nagyon elégedett, és egy több mint 200 millió forintos verziót vásárolt. Nem nehéz kiszúrni őt az autóval, hiszen Budapesten talán még mindig ő az egyetlen, akinek ilyen gépe van.

„Nemrég pedig átpattant a másik Ferrarijába, amit szintén szeret, sok kellemes emlék fűzi hozzá. Nosztalgiáztam egyet egy kis cuki Ferrari 458 Specialéban… olyan érzés benne, mintha eggyé válnék az aszfalttal” – írta a posztjában.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.