Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,57 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
454,75 Ft
Bitcoin
59,165 $

Még a gyengébb új Xbox, a Series S is erősebb lehet a PS5-nél

A Series X és Series S leleplezése után sorra jelennek meg a különböző technikai információk és összehasonlítások.

Smart

A T-800-as

Szerkesztő

A Series X és Series S leleplezése után sorra jelennek meg a különböző technikai információk és összehasonlítások.

A Game Rant legutóbb arról számolt be, hogy a nemrég bemutatott és november első felében érkező Xbox Series S erősebb lehet a Sony következő generációs konzoljánál, a PS5-nél. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

Egy forrásból kiderült, hogy a Microsoft ugyanazt a processzort fogja használni a Series S-nél, mint az erősebb és gyorsabb Series X-nél, ami pedig azt eredményezi, hogy mindkét konzol képes lesz a jobb teljesítményre a PS5-tel szemben.

A The Verge egyik vezető szerkesztője számolt be arról, hogy a Microsoft az Xbox Series S-nél ugyanazt a specifikációt fogja használni, mint az X-nél, és rendesen meg fogja futtatni a pénzéért a PS5-öt.

A „költséghatékony” Series S, mely körülbelül 90 ezer forintért lesz elérhető, pár tízezer forinttal olcsóbban, mint a Series X, amivel 4K-ban is játszhatunk, nagyon nagy slágerré válhat. Ez pedig gondot okozhat a PS5 számára, de a „nagy testvér” eladásait is erősen befolyásolhatja.

A Series S és a Series X specifikációja nagyon hasonló. A legnagyobb különbséget az 500 GB-os és 1 TB-os tárhely jelentheti, plusz a már említett 1440p és 4K gaming. Attól azonban nem kell tartanunk, hogy a Series S nem lesz bámulatosan szép 1440p-s felbontás és 120 FPS mellett.

A PS5 a hírek szerint egy 3.5 GHz-es processzort kap, addig Series S akár 3.6 Ghz-re is képes lehet. Nem nagy a különbség, de érdekes, hogy egy sokkal olcsóbb konzol képes gyorsabban teljesíteni.

A Sony-t sem kell félteni, és a japánok a PS5-be egy jobb SSD-t pakoltak bele, bár a jelenlegi információk alapján nincs szó nagy differenciákról, vagy sok valós különbségről, így főként az ár és a játékok dönthetnek.

Sokan azonnal nagyon kíváncsiak lettek, hogy a Series S, egy ilyen kicsi és bivalyerős konzol mire lesz képes játék közben, mert lenyűgöző, hogy a valaha készült legkisebb Xbox-ba milyen konfigurációt építettek.

Nem biztos, hogy olyan óriásiak lesznek a különbségek a Series S és a Series X képi világa között, még 4K mellett sem, így érdemes lehet megspórolni azt a 200 dollárt, amit játékokra, vagy kiegészítőkre költhetünk.

Szerezz be rengeteg játékot akár 80%-kal olcsóbban Xbox One-ra!

Több mint egymilliárd forintnyi kártérítést kapott egy férfi, aki 31 évet töltött a börtönben jogtalanul

Tévesen őt ítélték el egy gyilkosságért, pedig semmi köze sem volt hozzá. Most megtörtént a valódi igazságszolgáltatás.