Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,31 Ft
Font
465,15 Ft
Bitcoin
60,204 $

Ízletes lángossal hangol a Fidesz egyik legismertebb politikusa a magyarok következő meccsére

Németh Szilárd sem veti meg a lángost, a magyarok egyik nagy kedvencét, ami ebben az időszakban tonnaszámra fogy.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (k), Németh Szilárd (Fidesz) országgyűlési képviselő (b) és Dudás Zoltán, a Fidesz-KDNP csepeli polgármester-jelöltje (j) átvágja a nemzeti színű szalagot a Wittner Mária vándor-emlékkiállítás csepeli állomásának megnyitóján, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián 2024. június 3-án. MTI/Kovács Tamás
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Van pár étetünk, amikre igazán büszkék lehetünk, melyeket a külföldiek is szívesen fogyasztanak. A leleményes magyarok pedig odakint árulják őket, és többek között ennek köszönhető, hogy a lángos nemzetközi szinten is képes volt teret hódítani.

Nyilván idehaza a legjobb, bár egyes helyeken a minőség helyett valami egészen mást kapunk, és sokba is kerül. Szerencsére azonban rengeteg olyan hely van, ahol finom. Vitézy Dávid Óbudán, a Flórián téren is járt emiatt, és nem csalódott. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

Magyarország egyik legjobb lángosa kapható Óbudán, amit sok más politikus is szeret. Németh Szilárd sem hagyta ki a lehetőséget, aki ugyancsak rajonghat a lángosért. Mint azt láthatjuk, sok hagymával szereti, jól választott, és egy ilyen adag után az ember garantáltan nem marad éhes.

„Hungaricum uzsonnára lilahagymával, sonkapörccel és tejföllel.” – írta a posztjában „Hajrá, magyarok!” felkiáltással Fidesz politikusa, aki természetesen szintén gőzerővel szurkol a magyar válogatottnak a Európa-bajnokságon.

Már tudni, miért vont le indokolatlanul pénzt az Apple a magyar számlákról

Az OTP Bank szakemberei közvetlenül érték el az Apple londoni központjának szakértőit, akik a háttérben folyamatosan dolgoznak az ügyön.