Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,745 $

Ennél vonzóbb szelfi most nincs, igazi topnő

Török Livi megint magasra tette a lécet, és egy nagyon vonzó szelfivel köszönt be, ami sokak tetszését nyerte el.

...svg content...Fotó: Instagram/Fotó: Lívia Török
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Török Livit sokan ismerik az országban, köszönhetően az Exatlon Hungarynek, amiben ugyan évekkel korábban szerepelt, még mindig nagyon népszerű. Egy ideje szünetre ment a formátum, de reméljük, az a közeljövőben visszatér, mert sokan szerették, és egy új műsorvezetővel teljesen más lendületet lehetne adni a játéknak.

Éveken át Palik László vezette a műsort, akinek a személye sok nézőt vonzott, nem beszélve a versenyzőkről, akik számára megtiszteltetés volt, hogy a versenyüket kommentálta. Nem tudni, hogy a TV2 tervezi-e a formátum visszahozását, vagy esetlegesen valami mást csinálni, ami hasonló. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Lenne rá kereslet, mert jelenleg egy ilyen műsor sem fut idehaza, hiszen a Sztárbox más, hiába az is sport. A Survivor sem tér vissza idén, ahogyan a Ninja Warrior sem, de a 2025-ös év sok meglepetést okozhat. Bízzunk benne, hogy lesznek ilyen műsorok is, mert ha igen, rögtön jelentkezni fogunk.

Rendkívül hatékony és látványos lézeres kezelések (x)

Török Liv is imádta a dominikai kalandot, aki azóta csak még jobban néz ki. Lenyűgöző formában van, szép, csinos nő, aki folytatja a bokszedzéseket, sokaknak ad ezzel erőt az életében. A legújabb szelfije pedig szimplán tarol, bennünket megint meggyőzött, érdemes őt követni a közösségi médiában.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.