Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,18 Ft
Euró
396,56 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
65,820 $

Rónai Egon elismeri, kezdhette volna gratulációval is a Magyar Péter interjút

Az ATV műsorvezetője azt mondja, valóban kezdhette volna gratulációval az interjút Magyar Péterrel, de lezártnak tekinti az ügyet.

...svg content...Fotó: YouTube/ATV Magyarország
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Nagyon nagy port kavart Magyar Péter legutóbb ATV-s interjúja, amit már majdnem 1 millióan néztek meg a YouTube-on, miután felállt, és élő adás közben sétált ki. Később azt mondta, egy ideig biztosan kerülni fogja a csatornát, nem ad nekik interjút, ugyanakkor arra nyitott, hogy Orbán Viktorral vitázzon az ATV-nél.

Rónai Egon minden eddiginél több kritikát kapott, sokak szerint nem úgy kezelte a helyzetet, mint kellett volna. Súlyos állításokat tettek vele szemben, addig Magyar Péter szerint ugyan hibázott a műsorvezető, nem haragszik rá, nem érez haragot az irányába. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Medgyessy Péter volt miniszterelnök szerint nem volt túl szerencsés a helyzet, és ő is azok közé tartozik, akik nem álltak volna fel az interjú alatt. Közben arról is vita indult, hogyan posztolhatott olyan gyorsan a megafonos Bohár Dániel az esetről egy videós anyag formájában, ami akkor még ki sem került az ATV YouTube csatornájára.

Egyes verziók szerint Bohár elsőként kapta meg a videót a szerkesztőségből, ami kapcsán Rónai Egon azt mondta, tudomása szerint nem tőlük kapta a felvételt a megafonos szakember, és ami pedig a nézői kritikákat illeti, elfogadja azokat, és elismeri, kezdhette volna a beszélgetést gratulációval is a Tisza Párt választási sikere után.

„Tudomásom szerint nem tőlünk kapta Bohár a felvételt – bárki rögzítheti, szokták is, vágják is, nem is minden esetben jogszerűen […]. A nézői kritikákról: azt elfogadom, hogy kezdhettem volna gratulációval. Ám ha figyelmesen megnézné (valaki) a felvételt, én azon a ponton lezártam a vitát, amikor azt mondja Magyar Péter, hogy el fogja olvasni: köszönöm, ennyit szerettem volna – ezt mondom. És nem én folytatom.” – idézte Rónai Egont az Index.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.