Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Az AS Roma tulajdonosa megegyezett az Everton tulajdonosával a klub megvásárlásáról

A múlt héten még csak arról lehetett tudni, hogy Friedkin ajánlatot tett Moshirinek.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint az Everton többségi tulajdonosa, Farhad Moshiri várhatóan a következő 48 órában exkluzivitást biztosít az AS Roma tulajdonosának, Dan Friedkinnek a klub megvásárlására. Mint ismert, Friedkin 2020-ban vásárolta meg a mintegy 6,1 milliárd dollár értékű AS Romát.

A Sky Sports News információi szerint noha még csak a múlt héten derült ki, hogy Friedkin ajánlatot tett Moshirinek, és ezt az ajánlatot mostanra el is fogadták. Moshiri korábban május 31-ig bezárólag kizárólagosságot biztosított az amerikai 777 Partners befektetési csoportnak, így addig nem volt lehetősége alternatív tárgyalásokra. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Moshiri, aki korábban az Arsenal részvényese volt, először 2016-ban vásárolt 49,9 százalékos részesedést az Evertonban. Részesedését 2022 januárjára 94,1 százalékra növelte egy 100 millió fontos tőkeinjekcióval.

Noha Moshiri érkezése óta közel 650 millió fontot fektetett be átigazolásokba a csapat építésére, az Everton az elmúlt szezonokban látványosan csúszott lefelé a tabellákról. A Premier League-ben a 15. helyen végeztek.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.